Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava alocă la inițiativa primarului Ion Lungu 1,350 de milioane de lei ajutor financiar unui număr de patru parohii și Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Astfel, câte 50.000 de ei vor primi Parohia „Sfântul Nicolae” pentru reparatii și schimbarea partială a destinatiei unei clădiri din casă mortuară și lumânărar în muzeu și lumânărar precum și extinderea unei alte clădiri, Parohia „Sfânta Înviere” pentru confectionare de mobilier bisericesc pentru biserica Parohială și Parohia „Sf. Apostoli Petru și Pavel” pentru continuarea lucrărilor de construire a Centrului Social Cultural Filantropic „Sf. Ierarh Petru Movilă”.

Mănăstirea Ițcani, fosta parohie Adormirea Maicii Domnului va primi 200.000 de lei pentru continuarea lcrărilor de consolidare la casa parohială cu anexele aferente și schimbarea destinatiei în Așezământ social, cultural, filantropic „Ovidenia” iar Arhiepiscopia Sucevei și Raăiuților va primi un milion de lei pentru c ontinuarea lucrărilor cuprinse în proiectul „Modernizare, modificare, extindere și schimbarea destinatiei clădirii identice cu nr. Cadastral 46921- C7, în birouri și Centru Eparhial”. Alte două parohii vor primi suplimentar 300.000 de lei. Este vorba de Parohia ,,Sfânta Treime” din Burdujeni sat care va primi 100.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de construire a Centruuil Social Cultural „Arhiereul Filaret Scriban” și Biserica Creștină după Evanghelie „Natanael” care va încasa 200.000 de lei suplimentar pentru continuarea lucrărilor de construire clădire cu destinatia de biserică, „Biserica Natanael”, în cartierul Itcani.

Patru parohii sucevene și Arhiepiscopia primesc un ajutor financiar de 1,35 milioane de lei de la Primăria Suceava. Alte două parohii primesc un supliment de 300.000 de lei, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava