• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean în urma unui accident care a avut loc în această după amiază pe centura municipiului Suceava, în localitatea Şcheia. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a transmis că accidentul a avut loc între două autoturisme. În accident au fost implicate cinci persoane, una dintre acestea refuzând transportul la spital. Potrivit ISU Suceava una dintre persoanele implicate a rămas încarcerată în una dintre maşini. În total patru dintre cei aflaţi în cele două autoturisme au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident pe centura Sucevei, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava