• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada următoare, la nivelul municipiului Suceava vor acționa patrule mixte pentru identificarea și monitorizarea tuturor categoriilor de persoane vulnerabile, cum ar fi vîrstnicii, oamenii fără adăpost, gravidele și pacienții dializați. Asta, pentru evitarea unor situații deosebite, avînd în vedere prognoza meteo nefavorabilă, caracterizată prin temperaturi foarte scăzute, intensificări ale vîntului, ninsori și viscol.

Patrulele vor fi formate din reprezentanți ai ISU, Poliției, Jandarmeriei și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. De asemenea, la primării a fost transmisă o circulară pentru adoptarea măsurilor care se impun în caz de vreme severă. Deciziile au fost luate la o ședință operativă care a avut loc la Prefectura Suceava, cu structurile Ministerului Afacerilor Interne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava