• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Zi de zi vedem în sportul românesc cum se desfiinţează echipe şi cum visurile tinerilor de a ajunge mari campioni se destramă. Legislaţia sportivă nu este bine pusă la punct, iar autorităţile locale nu pot face întotdeauna faţă solicitărilor.

Dacă la începutul acestui sezon competiţional s-au aliniat la startul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin opt echipe, după nici trei etape au rămas doar şapte din cauza retragerii formaţiei Dacia Buzău, pe care autorităţile locale din oraş nu au mai putut să o susţină. Din acest punct de vedere echipa CSM Suceava se poate considera norocoasă, Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean fiind susţinătoare an de an. Existenţa uneia dintre cele mai vechi echipe de club din Suceava a fost posibilă de-a lungul anilor şi mai pregnant în ultima perioadă, extrem de dificilă de altfel, datorită sprijinului oferit de autorităţile locale. De altfel toate ramurile sportive sucevene există şi-şi pot desfăşura activitatea graţie ajutorului oferit de autorităţile locale.

În condiţiile în care Dacia Buzău s-a retras din campionat, meciul programat azi în sala Unirea contra grupării locale CSM Suceava nu se va mai disputa. În următoarea etapă formaţia suceveană va evolua pe 5 noiembrie la Rapid Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava