Concert pascal
MOPAN Suceava

Proiectul privind acordarea operării în parte prin negociere directă către SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a serviciului de administrare, reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene nu va fi votat de către consilierii judeţeni ai PDL. Liderul grupului de consilieri ai PDL Vasile Ilie a spus că prin acest proiect se urmăreşte de fapt subontractrarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor judeţene către « firme prietene » întrucât Drumuri şi Poduri nu are capacitatea de a realiza aceste lucrări. De precizat că proiectul este iniţiat de către consilierii Mihai Artene, Niculai Bosancu, Mihai Grozavu, Brînduşel Nichitean şi Constantin Proboteanu, şi va fi dezbătut în şedinţa de vineri a deliberativului judeţean. „Şi de ce spun acest lucru ? SC Drumuri şi Poduri a vândut până acum peste jumătate din activele pe care le deţine şi anume secţiile din Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Pojorâta, Milişăuţi societatae rămânând fără baze de deszăpezire şi fără principalele puncte de lucru. Maşinile şi utilajele pe care le deţine firma sunt uzate fizic şi moral. Mai mult utilajele achiziţionate în leasing au fost înapoiate firmei de leasing pentru că nu au plătit ratele corespunzătoare. Cele două staţii de mixturi asfaltice sunt depăşite fizic şi moral. Iată de ce susţin că această hotărâre fiind ilegală aruncă o perdea de fum asupra unor interese imediate a unor alte societăţi care trebuie să preia prin subcontractare lucrările încredinţate direct societăţii Drumuri şi Poduri”, a declarat Vasile Ilie.

El susţine că pentru a deveni viabilă, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava ar trebui să primească de la Consiliul Judeţean cele 56 de miliarde de lei vechi datorate, dar şi o sumă de peste 50 de miliarde datorate de mai multe primării pentru lucrările executate în anii trecuţi. Vasile Ilie le-a transmis consilierilor care au iniţiat proiectul privind încredinţarea prin negociere directă a lucrărilor de întreţinere a drumurilor judeţene să iniţieze la rectificarea bugetară din iulie un alt proiect prin care societăţii Drumuri şi Poduri să-i fie alocate sumele respective.

PDL nu este de acord ca SC Drumuri şi Poduri SA să obţină prin negociere directă întreţinerea drumurilor judeţene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava