Timp de opt sezoane, PRO TV a premiat opt voci de excepţie care au cucerit publicul încă de la prima audiţie. Sumele oferite câştigătorilor la „Vocea României” au depăşit 800.000 €, bani care s-au dus pe apartamente, maşini de lux, donaţii, melodii, dar şi pe studii muzicale, notează click.ro.

Cei mai mulţi dintre caştigători au spus că vor investi premiul de 100.000 de euro în cariera muzicală, însă cei mai mulţi au preferat până la urmă să îşi cumpere locuinţe şi maşini de lux. Ştefan Stan (42 de ani), primul deţinător al titlului„Vocea României”, din echipa lui Smiley (35 de ani), a spus că a donat jumătate din bani Kassandrei Rotariu, fiica bolnavă a fostului fotbalist Iosif Rotariu. „Mi-am luat un microfon, scule, ce mai aveam nevoie. Mi-am achitat promisiunile, iar restul de bani i-am pus la bancă. Mă întreţin din ce cânt, ca până acum”, a mai spus Ştefan.

Citește tot articolul pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pe-ce-au-cheltuit-800000-de-euro-castigatorii-de-la-vocea-romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava