Concert pascal
MOPAN Suceava

Penelope Cruz nu are în locuinţa sa un televizor, pentru că nu vrea ca cei doi copii ai ei să crească în faţa ecranului.

Actriţa are doi copii împreună cu soţul ei, Javier Bardem, pe Leo, în vârstă de şase ani, şi pe Luna, în vârstă de patru ani. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Mă îngrijorează când văd câte un grup de copii de 11-12 ani cu nasul în telefoane, necomunicând unii cu ceilalţi, neprivindu-se. Mă îngrijorează generaţiile viitoare de copii care petrec ore, zilnic, în faţa calculatorului, jucându-se, sau faptul că li se oferă telefoane la vârsta de 11 ani, ori că li se dă acces la internet şi niciun fel de control asupra timpului pe care îl pierd astfel. În casa mea nu există TV. Nu există jocuri video. Vreau ca ai mei copii să se bucure de natură, să se dezvolte într-un mod sănătos. Dar acesta este modul în care eu acţionez şi îmi cresc copiii.”

Cu toate acestea, Penelope nu a blocat complet accesul copiilor la tehnologie. „Cred că trebuie să fii foarte atent cu orice copil. Creierele lor sunt în formare. Nu ar trebui să vizioneze lucruri pe care nu le pot încă digera şi înţelege, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva a câtorva minute de desene animate potrivite vârstei lor.”, a adăugat vedeta, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava