Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe este unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, iar pe plan personal a avut parte de mai multe provocări. În prezent, se bucură de o familie minunată, mai ales de când și-a refăcut viața cu Yasmine Ody, cea care i-a oferit un băiețel, notează click.ro. Cum se înțelege totuși cu fosta soție, Raluca Pastramă, și de ce fetele au ales să locuiască alături de el?

„Lucrurile stau cu totul diferit față de cum este pusă întrebarea, însă este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect. Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moară și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comunice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami. În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne ,,apropia de copii”, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere.”, a dezvăluit Pepe, într-un interviu viva.ro, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pepe-rupe-tacerea-si-aflam-ca-fetitele-rosa-si-2351051.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava