Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, Piteştiul a găzduit Campionatul Naţional de seniori şi juniori (OPEN) la nataţie. CSŞ 3 Suceava a participat la competiţie cu o delegatie modestă (5 sportivi – din care un junior în anul mic – Diana Dungeanu 15 ani şi 4 juniori II, Diana Lissov, Andreea Druţă şi Alexandra Ilieş – 13 ani şi Teodor Marchitan –  14 ani ).
Chiar dacă ceilalţi sportivi s-au amuzat de faptul că Suceava a revenit la Campionatele Naţionale de seniori şi juniori (după o pauză de aproximativ 6 ani) cu o delegaţie de copii (juniori II) ,  după ce sportivii suceveni s-au calificat, încă din prima zi în finale, şi-au schimbat atitudinea .
Calificarea în finale nu a fost întâmplătoare, sportivii suceveni reuşind nişte rezultate de excepţie – două medalii de argint şi 2 de bronz la categoria juniori.
Diana Dungeanu a obţinut două medalii de argint în probele de 50 metri Liber şi 50 metri Fluture (probă la care a reuşit calificarea în prima finală – adică s-a clasat în primii 8 sportivi seniori din ţară) şi o medalie de bronz în proba de 100 metri Liber.
Ştafeta de fete în componenţa: Diana Dungeanu, Diana Lissov,  Andreea Druţă şi Alexandra Ilieş a obţinut o medalie de bronz în proba de 4×200 metri Liber şi un loc 4 şi un loc 5 în probele de 4×100 metri Mixt şi 4×100 metri Liber.
Rezultate excelente au avut şi ceilalţi sportivi ai delegaţiei sucevene, Diana Lissov s-a clasat pe poziţia a IV-a în clasamentul junioarelor şi pe poziţia a IX-a în clasamentul senioarelor în proba de 200 metri Bras, Andreea Druţă, locul  VI în proba de 800 metri Liber şi aceeaşi poziţie în proba de 400 metri Liber în clasamentul junioarelor. Ilies Alexandra care s-a clasat  pe pozitia a VII-a în proba de 100 metri Spate, iar la proba de 200 metri Bras, Teodor Marchitan, care are doar 14 ani (categoria juniori la băieţi fiind  până la 18 ani inclusiv) a reuşit să se califice în finala a II-a , clasându-se pe locul 10.
“Doresc să menţionez faptul că doamna Carmen Bunaciu, fosta glorie a înotului romînesc, a oficiat premirea sportivelor în proba de 50 metri Fluture, ocazie cu care a felicitat-o pe Diana Dungeanu pentru rezultatul extraordinar (calificarea în prima finală şi medalia de argint),  urându-i o cariera sportivă  plină de reuşite” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava