Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Baia Mare, s-a desfășurat CUPA Tyr-Flykick Ferro, concurs de tradiție în înotul juvenil românesc. Competiția a reunit la start peste 320 sportivi reprezentând 25 cluburi din Romania și Ucraina.

Suceava a alcătuit o delegație mică și valoroasă, doar trei sportive bucovinene reușind să aducă acasă 20 de medalii de aur și un argint, ele urcând pe podiumul de premiere practic la toate probele la care au luat startul.

La finalul celor trei zile de concurs, Maria Verciuc 17 ani, Oana Sauciuc 16 ani și Paula Boleacu 15 ani au fost desemnate cele mai bune sportive ale competiției la categoria lor de vârstă.

”Mulțumesc conducerii LPS Suceava pentru implicare și susținere, colegei mele Daniela Burac, care ne este mereu alături atât la antrenamente cât și în afara programului de pregătire, domnului Cătălin Bunduc și Omnia Centrum care au contribuit la transformarea acestor fete in sportivele de astăzi și părinților care ne sunt mereu alaturi , pentru că aceste rezultate sunt rodul muncii în echipă” a declarat antrenorul sucevencelor, Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava