Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunţat că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 517 cadre M.A.I. din care 400 polițiști, 105 jandarmi și 4 polițiști de frontieră, precum și 96 polițiști locali și 19 militari MApN. Alexandru Moldovan a spus că în contextul COVID 19, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale și  pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost executate 66 de misiuni din care cele mai multe   pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. În total au fost verificate 766 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și a fost aplicată 1 sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de izolare. În ultimele 24 de ore au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.500 lei.

Tot în ultimele 24 de ore, personalul Ministerului de Interne din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 10 fapte de natură contravențională, din care şapte pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 13.450 lei, din care 12.000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Totodată, au fost constatate două infracțiuni de fals în declarații.

Peste 100 de suceveni au fost amendaţi într-o singură zi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava