Concert pascal
MOPAN Suceava

Pharrell Williams a mărturisit într-un interviu recent că își dorește foarte mult să lucreze la un nou album împreună cu autorul hit-ului ‘Purple Rain’, Prince. ”Mi-ar plăcea extrem de mult să colaborez cu Prince. Deasemenea, mi-ar plăcea să lucrez cu Steeley Dan, Donald Fagen, Elton John.”, a spus Pharrell Williams, potrivit contactmusic.com.

Mai mult, artistul în vârstă de 41 de ani a spus, potrivit sursei citate, că i-ar plăcea foarte mult să scrie piesa pentru coloana sonoră a următorului film din seria ‘James Bond’, urmându-i astfel pașii lui Adele, care a câștigat un oscar cu ‘Skyfall’.

”Dacă mi-ar cere (producătorii) să fac asta, propria mea versiune? Da! Cu siguranță aș accepta! Ar fi grozav. Când au făcut-o cei de la The Beatles, a fost minunat. Cine ar rata o astfel de șansă?”, a spus autorul hit-ului ‘Happy’.

De asemenea, starul a dat de înțeles că a colaborat cu Usher. ”Trebuie să-l las să facă ce vrea, să aleagă el cum le va dezvălui oamenilor. El are modul său de a da o veste, așa că eu voi sta respectuos în spate. Dar voi spune că are una dintre cele mai bune voci, curată, oamenii nu-i înțeleg așa cum trebuie profunzimea și nici nu văd cât de talentat este acest om. Nu aș putea ști aceste lucruri decât dacă am colaborat recent, dar nu știu, pentru că… Cum aș putea ști?”, a mai spus Pharrell Williams, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava