MOPAN Suceava

Numai în pielea lui Fuego să nu fii zilele acestea! După ce Nicușor Dan s-a folosit de imaginea solistului în campania de strângere de semnături, cu un mesaj jignitor, o bloggeriță a pus la îndoială nu doar calitățile, ci chiar capacitatea de a picta a celui care va fi pe vecie asociat cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”, potrivit click.ro.

În timp ce se afla în platoul unei televiziuni pentru niște filmări, luni seară, 17 octombrie, Fuego a fost asaltat cu mesaje îngrijorate. Fanii cântărețului tocmai descoperiseră pe internet un text lung în care o bloggeriță încerca să demonstreze impostura pictorului Paul Surugiu-Fuego. Tânăra pusese la cap imagini, declarații și argumente de ordin estetic, pentru a-l demasca pe artist.

Tânăra nu spera să obțină vreo reacție din partea artistului, însă Fuego a fost prompt, oferindu-se să-l roage pe câinele lui să depună mărturie pentru efrotul creator al stăpânului.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/pictorul-fuego-facut-praf-de-o-tanara-cum-raspunde-solistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava