Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul actor Pierce Brosnan și-a schimbat complet look-ul pentru a interpreta un veteran din Al Doilea Război Mondial. Filmul se numește ‘The Last Rifleman/ Ultimul pușcaș’ și va avea premiera anul viitor, potrivit contactmusic.com. Pelicula este regizată de Terry Loane, iar Brosnan joacă rolul Artie Crawford, alături de Louis Gossett Jr. și Jürgen Prochnow.

Faimos pentru rolurile sale din ‘James Bond’, ‘Mamma Mia’ sau ‘The Thomas Crown Affair’, Pierce Brosnan, în vârstă de 69 de ani, este de nerecunoscut în noul său rol.

În vârstă de 69 de ani, celebrul actor a fost surprins pe platourile de filmare din Antrim, Marea Britanie, în timp ce-și salută fanii care s-au adunat în jur pentru a-l urmări în acțiune. Imaginile au făcut repede înconjurul lumii, iar fanii au fost șocați să-l vadă în această ipostază.

‘Ultimul pușcaș’ se bazează pe o poveste adevărată. Filmul îl prezintă pe Artie care evadează din casa sa de îngrijire din Irlanda de Nord după ce și-a pierdut soția și pornește într-o călătorie dificilă în Franța pentru a participa la aniversarea debarcării, de Ziua Z pe 6 iunie 2014. De-a lungul călătoriei sale, găsește curajul să-și înfrunte trecutul, în timp ce îi aduce un omagiu final celui mai bun prieten al său care și-a pierdut viața pe 6 iunie 1944.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava