Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreaţa americană Pink a mărturisit că i-a oferit colegei sale de breaslă, Adele, câteva sfaturi privind creşterea copiilor.

Interpreta hit-ului ‘What About Us’ – care are doi copii împreună cu soţul ei, Carey Hart, pe Willow, în vârstă de şase ani şi pe Jameson, în vârstă de nouă luni – a avertizat-o pe autoarea hit-ului ‘Hello’ că nu ii va fi deloc uşor să îl ia pe Angelo, băiatul ei şi al soţului ei, Simon Konecki, acum în vârstă de cinci ani, cu ea în turnee. „I-am dat câteva sfaturi despre cum să îşi ia copilul cu ea în turneu. Oamenii mă tot întreabă despre cum să facă acest lucru. Cel mai important lucru, în opinia mea – nu încerca să faci totul. Dacă eşti pe scenă la ora nouă, la 7am poţi lua micul dejun cu familia. Trebuie să ştii să îţi pui lucrurile în ordine, în funcţie de importanţă.”, a spus Pink pentru revista Q, potrivit contactmusic.com.

Într-un interviu anterior, Adele a declarat că „unul dintre momentele definitorii” din viaţa sa a fost cel în care a văzut-o pe Pink live, într-un concert. Autoarea hit-ului ‘So What’ s-a delcarat onorată de vorbele sale. „O iubesc pe Adele şi iubesc ceea ce a spus. A fost un compliment extraordinar. Eu sunt o cântăreaţă de muzică live. Eu nu câştig concursuri, nu câştig o mulţime de premii, nu apar pe copertele revistelor, dar eu merge extraordinar de mult în turnee, aşa că, da, acesta a fost un compliment extraodinar.”, a spus Pink, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava