Comenzi MOPAN Suceava

Lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către ofițerul de serviciu principal din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava cu privire la faptul că prin intermediul liniei TELVERDE, un cetățean a sesizat că un bărbat efectuează cu un autoturism transport de persoane fără a fi autorizat, iar pasagerii nu poartă mască de protecție individuală.
Având în vedere sesizarea, echipajul de poliție planificat în serviciu, a identificat și oprit regulamentar în trafic autoturismul semnalat pe strada Calea Cernăuți de pe raza orașului Vicovu de Sus.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 76 ani, iar în calitate de pesageri au fost legitimate patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 72 de ani.
Conducătorul auto și pasagerii, în momentul opririi în trafic, nu purtau mască de protecție individuală, fapt pentru care au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul persoanelor în regim de taxi fără autorizație, iar ca măsură complementară s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava