Un șofer și un biciclist care au fost implicați într-un accident rutier au fost amendați pentru că nu aveau declarație pe proprie răspundere pentru circulaţie. În cursul zilei de miercuri, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E în localitatea Marginea, în apropiere de intersecția cu strada Ștefan cel Mare din localitate, un bărbat de 22 ani din orașul Vicovu de Sus a accidentat uşor un biciclist de 85 de ani, care a ieșit de pe strada susmenționată fără a acorda prioritate de trecere autoutilitarei. Localnicul de 85 de ani a suferit leziuni ușoare și a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât atât deplasarea conducătorului auto cât şi a biciclistului în afara locuinței nu a fost justificată, aceștia au fost sancționați conform prevederilor OM 3/24.03.2020 cu suma de 2.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava