• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto15 poze în acest set

În zilele de 22 şi 23 ianuarie, pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au detonat podurile de gheaţă formate pe rîul Bistriţa, pe o lungime de 600 de metri, şi un zăpor, cu o lungime de 200 de metri. Purtătorul de cuvînt al ISU „Bucovina”, plutonierul adjutant Alin Găleată, a spus că pentru distrugerea formaţiunilor de gheaţă s-au folosit 40 de kilograme de materiale explozive. El a menţionat că, în aval de staţia de epurare a municipiului Vatra Dornei, formaţiunile de gheaţă blocaseră un canal de colectare a scurgerilor de pe versanţi, iar apele s-au acumulat în partea stîngă a unui dig de protecţie şi puneau în pericol gospodăriile din zonă. Alin Găleată a adăugat că pompierii dorneni vor continua monitorizarea rîurilor Coşna, Dorna şi Bistriţa pe toată durata sezonului rece şi că, dacă se va impune, atunci ISU va interveni pentru înlăturarea eventualelor probleme semnalate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava