Concert pascal
MOPAN Suceava

Lumea bună e la festivalul Coachella! Sunt prezenţi Heidi Klum cu Tom Kaulitz, Justin şi Hailey Bieber, Paris Hilton, Nicole Scherzinger, Leonardo DiCaprio şi Camila Marrone. Tot Hollywood-ul s-a mutat la festival! Vedetele au uitat de restricţii şi de măşti şi s-au pus pe distracţie din nou, după doi ani de absenţă, din cauza pandemiei COVID-19, notează click.ro.

Coachella este festivalul despre care toată lumea vorbeşte şi la care toată lumea vrea să meargă. Asta deoarece este festivalul de primăvară care îi reuneşte pe cei mai faimoşi oameni. Vedetele vin la festival pentru a se întrece în ţinute şic.

La ediţia din acest an, care a început la 15 aprilie şi se încheie la 24 aprilie, s-au înghesuit numeroase staruri. Încă din prima zi, şi-au făcut apariţia fotomodelul Heidi Klum (48 de ani) şi muzicianul Tom Kaulitz (32 de ani). S-au delectat cu muzică şi s-au înfruptat cu câte o felie de pizza. Şi-au făcut de asemenea apariţia cântăreaţa Nicole Scherzinger (43 de ani), împreună cu iubitul ei, Thom Evans, de 37 de ani. Ea a venit cu o echipă întreagă de experţi în machiaj şi coafură, s-o facă frumoasă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/hollywood-ul-s-a-mutat-la-festivalul-de-muzica-588596.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava