Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Serialul Wednesday, despre familia Addams, regizat de Tim Burton, se bucură de mare succes în toată lumea. Cum mare parte dintre scene au fost realizate în România, la Studiourile Buftea, Click! a profitat de ocazie, pentru a vizita platourile de filmare.

Faţă de cum erau înainte de pandemie, studiourile Buftea au acum o nouă înfăţişare, în mare parte datorită pregătirilor realizate acolo pentru filmările serialului „Wednesday”. Recent, şi-au deschis porţile pentru oricine îşi doreşte să calce pe urmele personajelor interpretate de Jenna Ortega – care este chiar protagonista Wednesday Addams –, Victor Dorobanţu şi George Burcea.

Dacă vreţi să faceţi şi dumneavoastră această vizită, puteţi cumpăra un bilet ce costă 200 de lei şi, pe lângă vizita ghidată include şi posibilitatea de a lua masa în restaurantul din serial, unde te poţi întâlni atât cu cei din producţie, cât şi cu actori. Un tur durează două ore şi este plin de surprize.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/poftiti-in-lumea-lui-wednesday-click-a-vizitat-2229569.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava