MOPAN Suceava

Peste 50 de șoferi au fost amendați pentru depășirea vitezei legale în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii suceveni în zona Rădăuţi – Vicovu de Sus. Poliţia Suceava a informat că având în vedere situaţiile înregistrate în anii precedenţi, dar şi luând în considerare condiţiile meteo care au permis în ultimele zile deplasarea persoanelor cu bicicletele, poliţiştii au acţionat în perioada 16 – 17 februarie 2017 în zona municipiului Rădăuţi şi a oraşului Vicovu de Sus cu efective sporite, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.
Poliţiştii au acordat o atenţie sporită maşinilor înmatriculate în alte state, fiind efectuate verificări şi controale ale documentaţie legale pentru circulaţia pe drumurile publice. „Urmare a prezenţei sporite în teren nu au fost înregistrate accidente rutiere grave, mai mulţi şoferi fiind identificaţi în flagrant, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.
În comunicat se mai precizează că în data de 16 februarie, între orele 14.30 şi 21.00 și pe 17 februarie, în intervalul orar 07.30-13.00, Serviciul Rutier Suceava împreună cu polițiști din cadrul formaţiunilor de profil, sprijiniţi de cei de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru reducerea numărului de victime în urma accidentelor rutiere pe raza Poliției municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus. În cadrul acţiunii au fost controlate 342 de vehicule, fiind aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 73.970 lei, din care 50 pentru depăşirea regimului legal de viteză.
De asemenea, au fost reţinute șapte permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.
În cadrul acţiunii a fost identificat un bărbat de 26 ani, din comuna Bilca care a condus un autoturism înmatriculat în străinătate, pe raza municipiului Vicovu de Sus, fără a poseda permis de conducere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava