Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi  în jurul orei 20.07  Poliţia Vatra Dornei a fost sesizată la 112 că un bărbat conduce băut și fără permis de conducere. Cu ocazia deplasării în zona indicată a polițiștilor SPR 15 Vatra Dornei, în jurul orei 21.19, a fost identificat autoturismul condus de către un bărbat de 48 ani din Dorna Arini, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vedere stabilirii alcoolemiei.

Față de șoferul de 48 ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de până la 24 de ore, de către lucrătorii din cadrul SPR 15 Vatra Dornei. A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dorna Arini.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava