Concert pascal
MOPAN Suceava

Șoferi băuți scoși din trafic, dosare penale și sancțiuni contravenționale, autori de infracțiuni identificați, sunt câteva rezultate ale acțiunii Blocada din acest weekend.

Peste 200 de polițiști acționează zilnic în acest weekend în cadrul ,,Acțiunii Blocada” activitățile vizând în special prevenirea și combatere faptelor cu violență și prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool și droguri. Acțiunea are atât componentă operativă de identificare a celor care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri dar și o pronunțată componentă preventivă, de informare și responsabilizare. Activitățile au ca scop creșterea gradului de siguranță publică la nivelul județului Suceava. În cadrul activităților desfăşurate de polițiștii rutieri sunt utilizate toate aparatele etilotest, etilometru și DrugTest Drager din dotarea IPJ Suceava.

Doar în perioada 14 – 16 septembrie 2023, polițiștii au suspendat 60 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier și 35 de certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 573 de sancțiuni contravenționale în valoare de 323.300 lei pentru abateri la regimul rutier dar și pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice. Totodată, polițiștii au intevenit la 187 de evenimente și au constatat 93 de infracțiuni. 7 persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Din păcate, au fost identificați din nou șoferi care au consumat alcool și s-au urcat la volan, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a substanțelor interzise”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava