Concert pascal
MOPAN Suceava

Lume puțină, dar atmosferă frumoasă și teren bun pe stadionul ”Areni” la meciul din etapa a IV-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni. Ca orice derby sucevean, așa cum ne-am de altfel, și jocul de sâmbătă 16 septembrie, a fost unul aprig disputat și echilibrat.

Fălticenenii au arătat o mare poftă de joc și calități deosebite, însă s-au pierdut pe final atunci când ambii fundași centrali au fost eliminați de pe teren.

Șomuz a deschis scorul prin juniorul sucevean Alexandru Savin, acesta surprinzându-l pe portarul Niga cu un șut cu stângul. Foresta Suceava a egalat destul de repede prin tânărul Mihalciuc care a găsit plasa porții oaspeților din apropiere. La pauză a fost 2-1 pentru fălticeneni, același Alexandru Savin marcând și cu dreptul. Gazdele au dominat jocul, însă mijlocașii sucevenilor au fost neinspirați.

În repriza a doua, Foresta Suceava a mărit presiunea asuprea grupării oaspete, dar mingea nu a vrut să intre în plasă. Totuși, în minutul 72, fundașul Karime Makongo a înscris din apropiere după o minge bâlbâită în care de fundașii fălticeneni.

După doar trei minute de joc, atacantul Chika Odoh este agățat din spate de un apărător al oaspeților din postura de ultimă linie defensivă și acesta este eliminat din joc. Lovitura liberă de la limita careului de 16 metri a fost transformată magistral cu Cozma, abia intrat pe teren și Foresta Suceava a trecut în avantaj, scor 3-2.

Acesta a fost și scorul final, deși oaspeții, care au mai avut un jucător eliminat pentru o altercație, au avut o ocazie monumentală de a marca, mingea trimisă de un mijlocaș fălticenean lovind bara, portarul Niga fiind bătut.

Așadar, a patru victorie consecutivă pentru Foresta Suceava și joc frumos oferit de jucătorii pregătiți de Florin Croitoru, ajutat de Vasile Prisacă și Bogdan Tudoreanu. Din păcate veștile care vin din zona conducerii clubului sucevean sunt confuze și nesincere.

Etapa a V-a programează meciul Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava.

Rezultate consemnate în etapa a IV-a:

Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni           3-2

Viitorul Darabani – Bucovina Rădăuți      1-10

Știința Miroslava – CSM Vaslui   0-2

CSM Bacău – Aerostar Bacău      3-0

Rapid Brodoc – FC Bacău              2-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava