MOPAN Suceava

Doi cățeluși care au căzut într-un canal de la fosta Termica Suceava au fost salvați de pompieri. „Cu doar două ore înainte de a ieși din tura de 24, echipajul de căutare/salvare a primit nota de anunțare… Dis-de-dimineață, doi căței au căzut într-un canal tehnologic, la o clădire dezafectată a fostei centrale termice a Sucevei.

Paznicul obiectivului, care avea grijă de ei, i-a scăpat din priviri pe cei doi năzdrăvani, iar aceștia au plecat să exploreze zona. Din păcate, au căzut prin niște fante din beton direct în canal, iar acum scânceau după ajutor.

Pentru echipajul salvator nu a fost o misiune grea. Dimpotrivă! Atunci când ai accesoriile potrivite, intervenția este mult ajutată. Un lasou și rând, pe rând, cei doi năzdrăvani au fost aduși la suprafață.

Protectorul lor, om cu suflet mare, i-a luat în primire și le-a mulțumit salvatorilor pentru promptitudine și empatia arătată!

Alături de experimentații plt.adj. Nicu Bursuc, plt.adj. Sorin Mihăiescu și plt.adj. Adrian Cucu, au fost și doi elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, Denis Ciutacu și Alex Huțanu, aflați în practică în unitatea noastră, și care au participat pe viu la o intervenție din categoria „orice viață contează”.

Felicitări întregului echipaj!”, a transmis ISU Suceava după misiunea pompierilor suceveni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava