Măsurile de relaxare în sportul românesc au început să apară. Condițiile impuse din cauza pandemiei de Coronavirus au fost deosebit de grele și în continuare sunt complicate pentru jocurile și sporturile de contact.

Rugbiul care este un joc în care contactul este la un nivel foarte ridicat. Federația Română de Rugby a anunțat, de principiu, că întrecerile de seniori ar putea începe în toamnă, cu prelungirea actualului sezon până spre final de 2020, fără ca nici la acest capitol să fie o decizie clară și oficială.

La juniori, situația este mult mai complicată. Copiii depind de anul școlar, iar prelungirea actualului sezon până spre final de 2020 nu prea este posibilă deoarece s-ar da peste cap competițiile care, la juniori, sunt pe categorii de vârstă.

Juniorii U 18 de la CSȘ Gura Humorului, campioni naționali timp de trei ani la rând, sunt în așteptarea unei decizii a FRR, cu privire la ce se va întâmpla cu actualul sezon.

Echipa de rugby juniori U 18 a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Gura Humorului a încheiat turul campionatului, în luna noiembrie a anului trecut, pe primul loc, cu 25 de puncte, obținute din cinci victorii și un rezultat de egalitate.

Practic, dacă sezonul va fi oprit după aceste meciuri, CSȘ Gura Humorului va obține al patrulea titlu național cu această generație de mare valoare.

Cum cursurile școlare se va relua după toate probabilitățile în septembrie, abia atunci se va putea vorbi de competiții oficiale, cu echipe complete angrenate în joc.

Practicanții jocului cu balonul oval, mai au de așteptat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava