Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat:

În cursul zilei de astăzi, 19 august 2015, la solicitarea prefectului judeţului Suceava, domnul Constantin Harasim, la sediul instituţiei a avut loc o şedinţă la care au participat şefii Direcţiei de Sănătate Publică, ai Gărzii de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Întâlnirea a avut ca tematică modul de monitorizare al activităţilor ce se desfăşoară cu ocazia zilelor localităţilor, astfel încât să fie respectate condiţiile igienico-sanitare de către toţi comercianţii. Până în prezent, la toate aceste evenimente, în zilele premergătoare desfăşurării acestora, au fost prezenţi inspectori de la instituţiile mai sus menţionate care au luat măsurile necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor.

De la începutul acestui an, nu au fost semnalate probleme deosebite, agenţii economici respectând regulile de bază privind comercializarea produselor alimentare şi non-alimentare, astfel nu au fost înregistrate toxiinfecţii alimentare sau accidente în parcurile de distracţii.

Acţiunile de verificare vor continua şi în perioada următoare, axându-se pe siguranţa tuturor participanţilor la aceste evenimente, punându-se accent ca deficienţele constatate să fie soluţionate imediat de către organizatori.

Prefectul cu ochii pe comercianții prezenți la zilele localităților, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava