Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit astăzi, la Houston, cu Jeff  Miller, președintele companiei Halliburton. Primul-ministru a exprimat aprecierea pentru interesul companiei Halliburton de a dezvolta investițiile în Romania, având în vedere că sectorul românesc de petrol și gaz este extrem de dinamic. A prezentat deschiderile importante pentru noi investiții în proiecte petroliere și de gaz din câmpuri mature, în operațiuni off shore în Marea Neagră. De asemenea, a încurajat conducerea companiei să considere România ca punct de operare regional pentru Halliburton, pentru zona de Sud-Est Europa și vecinătatea Estică.

Primul-ministru a subliniat expertiza pe domeniul operațiunilor și serviciilor petroliere existentă în Romania și a solicitat implicarea firmelor autohtone ca subcontractori în activitățile derulate în România sau regional.

Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de produse și servicii pentru industria energetică, în special industria de petrol și gaze. În România, este prezentă cu activități pe platforma industrială de la Ploiești.

La întâlnire a participat ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu. Cu prilejul vizitei Primului-ministru la Houston, compania Halliburton a organizat pentru reprezentanți ai companiilor românești o vizită de prezentare a  potențialului tehnologic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava