Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă:

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit astăzi, 21 noiembrie 2013, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Tenaris Silcotub, condusa de Michele Della Briotta, responsabil Tenaris pentru Europa de Est şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Tenaris Silcotub.

Primul-ministru Victor Ponta le-a mulţumit reprezentanţilor companiei pentru inaugurarea de ieri a unei investiţii de 62 de milioane de dolari într-o linie de producţie pentru ţevi cu conexiuni premium, utilizate de companiile petroliere în medii dificile, şi pentru crearea a peste 130 de noi locuri de muncă.

Michele della Briotta a dat asigurări că Tenaris planuieşte să îşi dezvolte în continuare prezenţa în România, investiţiile companiei totalizând deja peste 300 de milioane de dolari.

Silcotub, parte a grupului Tenaris, este cel mai important producător român de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava