A 62-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc în seara de 26 ianuarie, la Los Angeles. Billie Eilish, mezina competiției, a fost și marea câștigătoare a serii. Tânăra de 18 ani a plecat acasă cu cele mai importante patru premii. Lista câștigătorilor Premiilor Grammy le include și pe Rosalia, Lizzo sau Michelle Obama, notează click.ro.

Ceremonia a debutat cu un omagiu adus baschetbalistului Kobe Bryant, mort cu câteva ore înaintea începerii competiției muzicale ce s-a ținut chiar la Staples Center, arena în care sportivul a jucat cele mai importante meciuri ale carierei în tricoul lui LA Lakers. „Simţim cu toţii aceeaşi durere. Astăzi, Los Angeles-ul, America şi lumea întreagă au pierdut un erou şi ne-am întâlnit aici, cu inimile frânte, în chiar casa pe care Kobe Bryant a construit-o”, și-a început Alicia Keys discursul de gazdă a evenimentului, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/premiile-grammy-2020-billie-eilish-invingatoarea-serii-lista-completa-castigatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava