Concert pascal
MOPAN Suceava

O enoriașă care a participat la botezul unui nou născut a plecat de la eveniment cu o mare întrebare. Pe care bineînțeles a transmis-o arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, pentru a afla răspunsul calificat. Mai exact, femeia era curioasă să afle dacă botezul a fost valid întrucât copilașul nu a fost băgat în cristelniță ci doar a fost udat cu apă pe cap.
„Sărut mâna, Înaltpreasfinția voastră! Am o nelămurire și vă rog să mă ajutați. O cunoștință și-a botezat recent băieţelul. La momentul afundării preotul respectiv a rugat-o pe naşă să vină cu băiețelul deasupra cristelniței și a turnat dintr-un bol apă pe capul lui. Cristelnița era goală. Este valid botezul?” , a întrebat enoriașa. IPS Calinic a liniștit-o:
”Stimată doamnă! Preotul este principalul responsabil în săvârşirea Tainei Sfântului Botez. Dacă sfinţia sa a considerat că Botezul acelui prunc a trebuit făcut prin turnare probabil că a avut destule motive în acest sens şi atunci este valid. Doamne, ajută!”.

Preot pârât de o enoriașă că a botezat un nou născut prin turnare de apă pe cap și nu prin afundare în cristelniță, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava