MOPAN Suceava

Sucevenii pot câştiga peste 460 de premii sănătoase la evenimentul de deschidere oficială a noii farmacii

Reţeaua DONA inaugurează oficial astăzi o nouă unitate în Suceava, pe strada Curtea Domnească, numărul 4, bloc 7. Farmacia a beneficiat de un amplu proces de decorare și amenajare, astfel încât sucevenii se pot bucura acum de mai mult confort, intimitate în discuția cu farmaciștii și un spațiu modern și primitor. Farmacia va fi deservită de o echipă medicală profesionistă, care stă la dispoziția pacienților cu sfaturi bune de luni până vineri, între 07:30 și 20:30, sâmbăta între 08:00 și 18:00, și duminica, între 08:00 și 15:00.

Cu ocazia redeschiderii oficiale, sucevenii sunt invitaţi să participe la Tombola Sănătăţii, în cadrul căreia pot câştiga peste 460 de premii, printre care un televizor, o bicicletă, 15 termometre, un cântar, 15 genţi termoizolante, cupoane de reducere, vouchere valorice şi multe alte premii atractive. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în perioada 27.04 – 02.05.2015.

„Ne bucurăm să ne prezentăm în fața locuitorilor din Suceava cu o nouă farmacie DONA, care răspunde și celor mai exigente așteptări legate de calitate și profesionalism. În plus, iată că acum îi surprindem și cu un design modern. Alături de colegii mei farmaciștii suntem pregătiți să le oferim celor care au o nevoie medicală acces la o gamă foarte variată de produse, dar și sfaturi bune legate de sănătatea lor, și, nu în ultimul rând, grijă și respect. De asemenea, îi așteptăm pe suceveni cu prețuri bune și oferte comerciale periodice”, a declarat Carmen Hortolomei, Farmacist Șef DONA.

DONA este prezentă în Suceava prin 5 farmacii. Investiția în designul cele mai noi farmacii se ridică la suma de aproximativ 50.000 euro (fără TVA). Inițiativa face parte dintr-un program național de amploare, care are în vedere redecorarea și amenajarea a zeci de farmacii strategice DONA, în toată țara.

 

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 1,6 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi numără peste 250 de farmacii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava