Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute stadionul „Areni” din Suceava a fost gazda uneia dintre cele patru etape zonale ale Cupei „Hagi Danone” la fotbal. A fost al cincilea an în care cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copii între 10 şi 12 ani, organizată de Fundaţia „Gheorghe Hagi” şi „Danone”, s-a desfăşurat la Suceava.

La această ediţie a turneului, regulamentul a fost modificat fiind introduse partide eliminatorii, cele patru etape fiind rezervate doar echipelor şcolilor gimnaziale din România. Timp de două zile stadionul „Areni” a răsunat de chiotele micilor jucători de la cele 32 de şcoli din judeţul Suceava care s-au angrenat serios în lupta pentru primul loc. În finala competiţiei s-au calificat formaţiile Liceului cu Program Sportiv şi Şcolii Gimnaziale nr.10 din Suceava.

Ultimul act al competiţiei a fost unul foarte echilibrat şi s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei Şcolii Gimnaziale nr.10 din Suceava. Unicul gol al grupării pregătite de profesorul Marius Colţuneac a fost marcat dintr-un penalty îndelung contestat de echipa LPS Suceava, echipă antrenată de profesorul Marius Lup.

În aceste condiţii, formaţia Şcolii Gimnaziale nr.10 şi-a câştigat dreptul de a participa la turneul final al Cupei „Hagi Danone” care va avea loc în perioada 28 mai – 1 iunie la Constanţa. Pe locul trei la turneul sucevean al Cupei „Hagi Danone” s-a situat echipa Şcolii Gimnaziale nr. 1 Suceava.

La finele etapei zonale a Cupei „Hagi Danone” de la Suceava, primele trei clasate au fost recompensate cu premii de organizatori, premiile fiind înmânate de cei doi invitaţi speciali, jucătorii Dorin Semeghin şi Daniel Bălan şi de inspectorul pentru educaţie fizică şi sport al judeţului Suceava, Adrian Boicu. Au mai fost acordate şi premii individuale, cel mai bun portar pentru Daniel Bâlbă de la Şcoala Gimnazială nr.10 şi golgheterul competiţiei pentru Adrian Popovici.

„Le mulţumim tuturor celor care au participat la această ediţie a Cupei „Hagi Danone”, copii, profesori, părinţi, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi celor care s-au implicat în organizare. Sistemul eliminatoriu a fost unul destul de dur, dar ca în orice joc sportiv trebuie să existe un învingător şi un învins, important este ca fotbalul să se regăsească pe primul loc în dorinţele copiilor şi cine ştie de unde vor apărea viitoarele talente. Ne bucurăm că am reuşit să organizăm pentru a cincea oară la Suceava a etapă a Cupei „Hagi Danone” şi sper să urmeze şi a şasea” a declarat organizatorul turneului sucevean, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava