Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Dărmănești continuă investițiile pentru creșterea confortului locuitorilor acestei comune. Primarul Dănuț Chidoveț a declarat că în momentul de față se lucrează intens la amenajarea de alei pietonale de la poarta de intrare în satul Dărmănești și până în satul Măriței, pe o lungime de 3 kilometri, pe ambele părți ale DJ 209 D. Dănuț Chidoveț a precizat că lucrările sunt finanțate din bugetul local al primăriei, prin programul multianual de amenajare de alei pietonale.

Chidoveț a precizat că noile alei pietonale vor face legătura dinspre satul Dărmănești cu cele deja existente pe raza satului Măriței. „Investiția este deja începută și la lucrat la canalizare, preluarea apelor fluviale, gaigere. Acum s-a lucrat la infrastructura de jos, adică au fost introduse țevile, s-a pus umplutura, s-au montat gaigerele. Iar când s-a lucrat la infrastructura pentru trotuare am montat și conducta de apă pentru a nu sparge de două ori. Urmează să înceapă lucrările de suprafață, cu borduri și trotuare și amenajări peisagistice. Va fi o investiție frumoasă, cu alei pietonale care vor asigura o continuitate de la Dărmănești spre Măriței”, a arătat primarul comunei Dărmănești.

Dănuț Chidoveț a spus că prin același program multianual vor fi amenajate alei pietonale și în celelalte localități ale comunei. El a precizat că astfel de lucrări vor fi făcute și în satul Dănilă și vor continua să fie amenajate alei pietonale și în Măriței, până la magazinul Profi și spre zona în care urmează să se construiască o sală de sport nouă prin Compania Națională de Investiții.

 

Primăria Dărmănești continuă investițiile pentru confortul locuitorilor comunei. Alei pietonale noi pe o lungime de 3 kilometri între Dărmănești și Măriței, 8.3 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (7 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava