MOPAN Suceava

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a fost prezent luni la festivităţile de deschidere a noului an şcolar de la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”, Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” şi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava – Cătălin Nechifor şi inspectorul general şcolar Gheorghe Lazăr, la Grădiniţa Specială Fălticeni, Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi Colegiul „Vasile Lovinescu”.

La aceste evenimente au mai fost prezenţi parlamentarii Ioan Stan şi Ovidiu Donţu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, inspectori şcolari, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava. Şeful administraţiei locale a transmis în intervenţiile pe care le-a avut la întâlnirile cu elevii şi cadrele didactice un mesaj de sprijin şi colaborare în beneficiul dezvoltării unui învăţământ de bună calitate.


Cătălin Coman a precizat că finanţarea investiţiilor în învăţământ rămâne o prioritate a administraţiei locale. El a mai afirmat că, pe lângă bursele şcolare finanţate de la bugetul local, municipalitatea va recompensa la finalul anului şcolar 2014-2015 performanţa şcolară, atât  în ceea ce priveşte elevii cât şi, în premieră, cadrele didactice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava