Concert pascal
MOPAN Suceava

Clădirile Primăriei comunei Horodnic de Sus și cea în care a funcționat poșta au fost modernizate cu fonduri de la bugetul local. Primarul Valentin Luță a declarat că în momentul de față lucrările sunt finalizate în procent de circa 90%, mai fiind de realizat anumite finisaje la exterior și interior. Valentin Luță a reamintit că pentru reabilitarea primăriei a fost o alocată o sumă de peste 250.000 de lei, el precizând că această investiție trebuia realizată deoarece exteriorul clădirii era degradat.

Lucrările au constat în înlocuirea tâmplăriei, schimbarea șarpantei și a sistemului de izolare termică. De asemenea, primarul din Horodnic de spus că în scurt timp vor fi finalizate lucrările și la clădirea în care a funcționat poșta din comună. El a arătat că primăria a făcut demersuri timp de aproape cinci ani pentru a prelua această clădire, iar în cele din urmă s-a semnat un contract de închiriere pe o perioada de 15 ani. Valentin Luță a spus că cel mai probabil în această clădire vor fi amenajate două sau trei spații comerciale, care vor fi închiriate pentru a fi utilizate în folosul comunității.

Primăria Horodnic de Sus și clădirea în care a funcționat Poșta din comună au fost modernizate cu fonduri de la bugetul local, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava