MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a anunțat că instituția pe care o conduce scoate la concurs două posturi de poliţist local. El a arătat că în prezent efectivele de poliţişti locali numără 23 de persoane precizând că sunt insuficiente pentru nevoile actuale.

„Vom scoate într-o primă fază la concurs două posturi de poliţist local urmând ca în viitorul apropiat să mai angajăm şi alţii. Vrem să acoperim mai bine toate zonele oraşului prioritară fiind ordinea şi siguranţa cetăţeanului”, a spus Tătar.

El a adăugat că Poliţia Locală va fi dotată în acest an cu încă o maşină pentru a face faţă nevoilor. Primarul a subliniat că în acest an vor fi făcute angajări şi la serviciile de „evidenţa populaţiei” şi „stare civilă”. „Avem nişte probleme la eliberarea buletinelor unde personalul de acolo nu face faţă volumului mare de muncă. Se ştie că la noi sunt foarte mulţi plecaţi la muncă în străinătate şi când vin acasă aglomerează ghişeele de la evidenţa populaţiei”, a spus primarul de Rădăuţi.

Primăria Rădăuţi angajează polițiști locali, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava