• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Rădăduți ia măsuri pentru ca exercițiul de tragere cu muniție de război care va avea loc marți și miercuri, 16-17 octombrie, în poligonul Vadu Vlădichii între orele 9-14, să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Responsabilul cu protecție civilă și situațiile de urgență, inspectorul Păuneac Andruscel, informează că în vederea evitării eventualelor incidente , cetăîenii au următoarele obligații: să nu intre în perimetrul de siguranță al poligonului pe timpul tragerilor , restricție valabilă pentru persoane , animale , atelaje și autovehicule, la recepționarea semnalelor acustice transmise de personalul poligonului despre începerea tragerilor, să parasească imediat zona restricționată, în cazul în care au pătruns accidental în această zonă, să respecte indicațiile personalului din posturile de pază ale poligonului și să nu provoace focul deschis în zona perimetrului de siguranță al poligonului. ”Organizatorul tragerii va respecta cu strictețe prevederile Regumentului pentru trageri al MAI , publicat în MO 427/ 06 .06.2008. Poliția locală va include în traseul de patrulare , în zilele de 16-17 octombrie , între orele 08.15-08.50 , și împrejurimile poligonului pentru informarea cetățenilor și , eventual , eliberarea zonei restricționate”, mai informermează Primăria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava