Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că începând cu data de 23 noiembrie 2020, reprezentanții Direcției de Asistentă Socială vor distribui la domiciliul persoanelor în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, de 800 lei/lună, tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde. Bogdan Loghin a amintit că aceste tichete se acordă conform prevederilor OUG nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe ne rambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestora.

Valoarea tichetului social este de 180 lei/lună și poate fi folosit doar pentru servirea mesei calde în unitățile afiliate și anunțate. Lista unităților de pe raza municipiului Rădăuți care, în prezent, acceptă tichete sociale pentru mese calde, se află în plicul distribuit.

Bogdan Loghin a spus că acest proiect este cofinanțat din Fondul European pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (FEAD) prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014 – 2020).

Pentru informații suplimentare, Direcţia de Asistență Socială Rădăuți a pus la dispoziția cetățenilor numerele de telefon 0230.56l 1656; 0728/219807 de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava