Concert pascal
MOPAN Suceava

Moș Crăciun va veni și în acest an la școlile din comuna Șcheia dar și la Primărie. Așa cum ne-a informat primarul Vasile Andriciuc, vor fi distribuite 725 de pachete către elevi și 160 către cadre didactice, funcționarilor publici din Primărie și personalului contractual valoarea totală fiind de 57.142,06 lei sumă alocată de Consiliul Local.

Cadourile constau în principal din dulciuri și fructe și au valoare cuprinsă între 70 și 100 de lei fiecare. ”Ca de fiecare dată Consiliul Local și Primăria manifestă o mare grijă atât în timpul anului cât și la sfârșitul anului. Pentru ca să tragem linie în fiecare an la școlile din comună,  din satul Mohoveni, satul Șcheia și satul Sf.Ilie va veni Moș Crăciun cu o mică atenție pentru copii.Totodată respectul pe care-l avem față de cadrele didactibe ne îndreptățește să le oferim și lor o șampanie ca semn de respect pentru efortul de a se dedica copiilor. Pe fiecare băncuță va fi pus cadoul din partea lui Moș Crăciun care este de data asta domnul viceprimar Cristi Burac pe care l-a desemnat Consiliul Local și Primăria. El duce cadourile la școli iar fiecare învățător, profesor sau diriginte își organizează evenimentul așa cum crede el de cuviință. Totodată  în semn de respect pe care-l avem față de funcționari și personalul contractual din Primărie se vor bucura și ei de un cadou din partea moșului adică a  primarului de data asta care este delegat pentru această treabă. Vor primi cadouri și copiii și nepoții salariaților. În final urez  La mulți ani și Sărbători fericite să fie toată lumea sănătoasă și zilele de sărbători să fie petrecute cu pace în suflet, liniște și multă tradție și voie bună”, a declarat Andriciuc.

Primăria Șcheia pune la bătaie 57.142,06 lei pentru cadourile de Moș Crăciun pentru elevi, cadre didactice și funcționarii instituției. Primarul Andriciuc și vicele Burac își împart sarcinile lui Moș Crăciun, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava