• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Suceava întâmpină probleme în desemnarea unui operator economic care să gestioneze temporar serviciul de salubrizare menajeră în condiţiile în care contractul cu actualul operator, firma bucureşteană Rosal, expiră în data de 18 aprilie. Joi, 16 aprilie, a avut loc negocierea directă cu firmele care au depus oferte pentru salubrizarea menajeră în speţă Goscom Fălticeni, Servicii Comunale Rădăuţi şi asocierea Diasil şi Florconstruct. Oferta câştigătoare a fost cea a asocierii Diasil-Florconstruct însă decizia nu poate fi validată de Consiliul Local întrucât Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus suspendarea procedurilor. « Am încheiat negocierea am desemnat oferta câştigătoare am încheiat procesul verbal însă cei de la Rosal au depus contestaţie printr-un avocat aşa că am fost nevoiţi să suspendăm procedurile », a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi. El consideră că în aceste condiţii cel mai probabil va fi prelungit contractul cu firma Rosal pentru ca serviciul de salubrizare menajeră să funcţioneze fără sincope. Primarul Ion Lungu transmitea cu o zi în urmă un semnal celor de la Rosal « să lase loc de bună ziua » şi să nu blocheze oraşul.

Primăria Suceava ar putea prelungi contractul cu Rosal pentru salubrizarea menajeră, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava