• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că vineri, 14 decembrie, la Agenția de Dezvoltare Nord-Est va fi depus proiectul municipalității vizând achiziționarea cu fonduri europene a 40 de autobuze electrice. El a afirmat că proiectul are o valoare de 36,7 milioane de euro. Primarul a adăugat că încă 10 autobuze electrice vor ajunge la Suceava printr-un proiect al Ministerului Dezvoltării, iar cinci autobuze, de capacitate mică, vor sosi în câteva luni, fiind cumpărate cu fonduri elvețiene. Ion Lungu a mai spus că municipalitatea suceveană a înregistrat, deja, la ADR Nord-Est, în vederea obținerii de finanțări alte câteva proiecte, cum ar fi cel de înființare a Centrului multifuncțional „Arta” din Ițcani, în valoare de 1,3 milioane de euro și cel de reabilitare termică a clădirii Primăriei, în sumă de 1,7 milioane de euro. El a menționat că, în total, proiectele pentru care se solicită fonduri europene însumează aproximativ 43 de milioane de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava