Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava pregătește proiectele pentru construcția a două săli de sport la școlile gimnaziale 4 și 8 din cartierul George Enescu. Potrivit primarului Ion Lungu, investițiile depășesc 11 milioane de lei, sumă care include TVA, iar banii  vor fi atrași de la Uniunea Europeană prin Programul Regional Nord-Est 2021-2027 Prioritatea 6 Nord Est- O regiune educată. Documentațiile tehnico-economice pentru cele două săli de sport necesare depunerii proiectelor în vederea obținerii finanțării europene, în speță studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico economici vor fi aprobate în ședința Consiliului Local de joi, 23 noiembrie, în baza unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi. Sala de sport de la școala nr.4 va avea o capacitate de 70 de persoane și va costa 4,859 de milioane de lei, cu TVA inclus. Sala de sport de la școala nr.8 va avea o capacitate de 102 persoane și va costa 6,34 de milioane de lei, cu TVA inclus. Durata de execuție a ambelor obiective este de 12 luni. ”Municipalitatea suceveană sprijină și finanțează sportul comunității și dezvoltă rețeaua de săli de sport”, a spus Ion Lungu.

Priamrul Sucevei a făcut acest anunță după ce a participat la Școala Gimnazială nr. 11 „Miron Costin” din cartierul Burdujeni la proiectul sportiv „Aleargă pentru sănătatea ta”. Proiectul a fost organizat de Academia de Sport Suceava, coordonată de conf.univ. Elena Vizitiu, în parteneriat cu primăria Suceava și Școala Gimnazială nr. 11.

„La festivitatea de premiere i-am felicitat pe participanți, îndeosebi pe primii 3 clasați la fiecare categorie și i-am sfătuit și recomandat să facă cât mai multă mișcare în detrimentul tabletei și a telefonului! Felicitări tuturor și vom continua să finanțăm asemenea evenimente sportive”, a transmis Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava