Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că toată sălile din municipiu construite pe fonduri guvernamentale sau din fonduri proprii, cum este cea de la Colegiul Național „Spiru Haret” sunt folosite la capacitate maximă, inclusiv bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3 care a fost modernizat în totalitate anul trecut. „Dacă la nivel național multe săli de sport, baze sportive, bazine de înot au fost construite și nu sunt folosite, la nivelul orașului nostru toate obiectivele sportive sunt folosite la capacitate maximă”, a transmis Ion Lungu. El a arătat că din fonduri guvernamentale au fost construite sălile de sport de la Școala gimnazială nr.11 Miron Costin din Burdujeni, Școala gimnazială nr.9 Ion Creangă din Obcini, Colegiul Național Ștefan cel Mare și baza sportivă de la Liceul cu Program Sportiv. Lungu a adăugat că din fonduri proprii au fost construite sau modernizate sala de sport de la Colegiul Național Spiru Haret și bazinul de înot de la Școala gimnazială nr.3.

„Felicit conducătorii acestor unități de învățământ pentru că administrează eficient aceste obiective sportive făcute cu mari eforturi de către municipalitate”, a spus primarul Sucevei. El a dat asigurări că Primăria Suceava sprijină și va sprijini în continuare infrastructura sportivă în școli.

Ion Lungu a mai amintit că în această toamnă vom inaugura și sala de sport de la școala gimnazială nr.10, din cartierul Burdujeni, iar la școala gimnazială nr 4, din Cartierul George Enescu va fi construită o sala de sport cu fonduri europene.

Primarul Sucevei a mai adăugat că municipalitatea mai are două obiective sportive în lucru prin CNI, Sala Polivalentă și Baza sportivă tip 1.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava