Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Todireşti, Vasile Avram, a făcut un apel din suflet către locuitorii acestei comune să stea acasă în această perioadă şi să respecte cu stricteţe normele de igienă pentru a se proteja de infecţiile cu noul coronavirus. Vasile Avram a declarat că primăria a început deja acţiunile de dezinfecţie în această comună şi a luată măsuri pentru protecţia celor cu nevoi speciale. „Încă de la finalul lunii februarie am început monitorizarea celor care au nevoi speciale, i-am identificat, şi la mulţi dintre ei am mers personal pentru ca le duce ceea ce au nevoie în această perioadă”, a spus primarul din Todireşti. El a adăugat că în comună au fost realizate şi lucrări de dezinfecţie, în primărie, şcoli, unităţi publice, dar şi a zonelor celor mai circulate. Vasile Avram a declarat că începând de astăzi a început dezinfecţia zonelor pietonale din comună, lucrări care se realizează în regie proprie. Avram a spus că primăria dispune de stocurile de hipoclorit de sodiu pentru acţiunile de dezinfecţie.

În acelaşi timp el a mai spus că după dezinfecţia primăriei, accesul publicului în instituţie a fost restricţionat. „În momentul de faţă în primărie nu mai intră nimeni, în afară de noi angajații. Trebuie spus că jumătate din personal este în telemuncă, cei care pot să lucreze de acasă, ceilalți sunt la serviciu. Primăria este funcțională și toți cei care vin să-și rezolve problemele sunt primiți la ghișeu, în la intrarea în instituție. Practic, deservim populația la parametri normali, cu măsurile de restricție care se impun”, a mai declarat Vasile Avram.

El a ținut să le transmită un mesaj locuitorilor comunei: „În primul rând vreau să le urez multă sănătate tuturor și îi îndemn să stea acasă. Indiferent de ce se aude în această perioadă, medicii își fac datoria pentru a salveze vieți. Este bine să ne protejăm, să stăm acasă și să avem grijă de noi. Ne pasă de sănătatea locuitorilor comunei și tratăm lucrurile cu maximă responsabilitate”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava