Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a avut astăzi la București discuții cu patru miniștri ai Guvernului Cîțu cărora le-a prezentat o serie de probleme ale municipalității obținând asigurări în rezolvarea lor.

”În primul rând am discutat cu ministrul finanțelor publice domnul Dan Vîlceanu  cu care am discutat despre creditul de 30 milioane de lei pe care vrem sa-l angajăm prin Trezorerie. În data de 1 septembrie am depus documentația  necesară pentru acest credit la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava , conform procedurii  a fost verificat și trimis București. Apoi cu ministrul dezvoltarii domnul Atilla Cseke, am discutat despre semnarea contractului  pe fonduri europene la proiectul care a fost aprobat la  Colegiul National „Petru Rareș”  „Construire corp clădire cu săli de clasă și laboratoare”  în valoare de 6.262 315,03 lei și  despre sumele pe care le avem de încasat de la minister  pe fonduri europene în valoare de 4.862.627,83 lei ,în baza cererilor de plată depuse. La ministerul culturii, am discutat cu domnul ministru Bogdan Gheorghiu,cu referire la avizarea documentației pentru  proiectul  „Reabilitare Curtea Domnească din Municipiul Suceava”, depusă la acest minister. De asemenea am discutat la ministerul mediului cu domnul ministru Tancsoz Barna în legătură cu emiterea certificatelor de origine, care stau la baza emiterii certificatelor verzi la activitatea de cogenerare pentru firma S.C.Bioenergy Suceava care asigură încălzirea și apa caldă in orașul nostru. Totodată am avut discuții la Compania Națională de Investiții, în legătură cu documentația necesară pentru construirea creșei de mărime mare în municipiu. Sunt convins ca solicitările municipalității vor fi rezolvate  în perioada următoare de timp”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu a reușit să obțină asigurări de la patru miniștri pentru accelerarea unor proiecte de investiții ale municipalității, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava