Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că urmare a reclamațiilor și sesizărilor primite în ultima perioadă legate de noul regulament de funcționare a parcărilor intrat în vigoare de la 1 octombrie va propune Consiliului Local în ședința de luna aceasta să reducă cu 50% tarifele la abonamentele pentru riverani persoane fizice și pensionari promițând totodată că nu vor mai fi amenajate alte parcări cu plată în viitor. El a spus că trebuia să analizeze mai bine situația atunci când s-a făcut proiectul de hotărâre în luna iunie a acestui an susținând că ”am semnat ca primarul”.

”Discutând cu oamenii mi se pare că tarifele sunt prea mari pentru riverani. Ca atare voi intra în ședința de Consiliu Local de luna asta și voi propune reducerea cu 50%  a tarifelor abonamentelor pentru riverani persoane fizice. Adică abonamentul de 600 de lei să coste 300 de lei pe an. La fel cel pentru 3 luni să fie 75 de lei, pentru 6 luni 150 de lei, șamd. La fel și abonamentul pentru pensionari să scadă de la 500 de lei pe an la 250 de lei. Încă mai analizăm dacă mai sunt necesare și alte clarificări la acest proiect de hotărâre care l-am aprobat în 6 iunie pentru că e mult 500 de lei și pentru pensionari. Noi astăzi avem 46 de parcări cu plată în Suceava  și nu vom mai face altele. Eu întotdeauna nu am fost pentru ideea de a lua bani pentru parcare pentru că atunci când am venit la Primărie prima dată am desființat locurile de parare cu plată. În logica mea atâta timp cât  nu reușesc să asigur locuri de  parcare la toată lumea nu ai cum să taxezi. Totuși pentru a putea face cât de cât disciplină în zonele principale centrale dar și în cartiere am făcut aceste parcări cu plată”, a explicat Ion Lungu.

Primarul Lungu tranșează nemulțumirile legate de noul regulament de funcționare a parcărilor în Suceava. Propune reducerea cu 50% a tarifelor la abonamente pentru riverani și promite că nu se vor mai face parcări cu plată, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava