Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PSD al comunei Berchișești Violeta Țăran și-a depus candidatura pentru un nou mandat. „De când am preluat conducerea comunei Berchișești, unitatea noastră administrativ teritorială a cunoscut o transformare remarcabilă, datorită eforturilor noastre comune.

Am parcurs un drum ireversibil spre progres, reconstruind comuna Berchișești din temelii, printr-o strategie ambițioasă de modernizare, propulsând-o astfel în rândul așezărilor de frunte ale județului Suceava. Am pus accent pe dezvoltare, inițiind o serie de proiecte și programe complexe de investiții, care au urmărit îmbunătățirea situației din toate domeniile de activitate: educația, sănătatea, cultura, infrastructura rutieră și serviciile publice indispensabile”, a declarat Violeta Țăran. Ea a arătat că preocuparea sa permanentă a fost creșterea calității vieții oamenilor din Berchișești, astfel încât cele două localități componente să fie la standardele urbane de trai și locuire.

„Nu în ultimul rând, am acordat o atenție specială păstrării nealterate și perpetuării tradițiilor și obiceiurilor noastre bucovinene, transmise de veacuri din generație în generație de strămoșii noștri.

Alături de dumneavoastră, am fost, suntem și vom fi o mare familie, o familie unită, preocupată cu grijă să dezvoltăm permanent comuna și să o lăsăm modernă, curată și atractivă generațiilor viitoare, copiilor și nepoților noștri”, a spus Violeta Țăran, care a adăugat „sunt mândră și fericită că am trecut împreună cu voi, dragii mei consăteni, prin multe momente înălțătoare, cu bucurii și clipe fericite, dar și prin suferință și tristețe, după cum este viața omului, dar am continuat să mergem mai departe alături, construind o comună de invidiat. Cel mai important este însă faptul că suntem o singură inimă, care bate în aceeași direcție, a evoluției așezării noastre, care are acum înfățișarea unui micuț oraș! Mă cunoașteți cu toții. M-am născut, am copilărit, mi-am întemeiat o familie, trăiesc și voi trăi aici până la sfârșit. Am demonstrat întotdeauna că faptele vor avea întotdeauna valoare în fața vorbelor. Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și vă încredințez că voi munci cu devotament, ca și până acum, pentru bunăstarea vieții noastre, a comunității din Berchișești! Voi fi în continuare vocea voastră, voi fi același om și primar care aduce schimbarea în bine, având aceleași origini, valori și credințe ca și voi! Continuăm să construim și să dezvoltăm împreună comuna Berchișești! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava