Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat că două mari proiecte au fost aprobate spre finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” pentru locuitorii comunei Berchișești. Gheorghe Șoldan a spus că meritul pentru aceste proiecte este al primarului localității, Violeta Țăran, unul dintre cei mai longevivi primari din România.

„Cel mai recent contract pentru care Primăria Berchișești a primit o finanțare de 4.267.419,05 lei a fost semnat chiar acum câteva zile, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, și prevede extinderea sistemului de canalizare în comuna Berchișești, pe o lungime de aproximativ 4 kilometri. Acest contract vine la scurt timp după ce dna primar Violeta Țăran a obținut pentru comuna sa o altă finanțare importantă (4.135.665, 82 lei), tot prin “Anghel Saligny”, pentru modernizarea stației de epurare și înființare stații de pompare în comuna Berchișești”, a precizat Gheorghe Șoldan. El a adăugat că un al treilea proiect prin care va fi finalizată extinderea rețelei de canalizare, pentru a acoperi toată comuna, așteaptă să fie aprobat și finanțat prin același program național de investiții.

 

„Odată finalizate aceste investiții, comuna Berchișești va fi racordată complet, nu doar la rețeaua de alimentare cu apă, situație rezolvată de ani buni, ci și la cea de canalizare.

Dezvoltarea localității condusă de Violeta Țăran e vizibilă pentru toți cei care cunosc această comună, de la modernizare de drumuri, la investiții importante în învățământ, cultură și sport, dar și în extinderea utilităților de la un capăt la celălalt al comunei.

Felicitări, Violeta Țăran! Sunteți un primar model și mă bucur că faceți parte din echipa PSD!”, a transmis deputatul social democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava