Concert pascal
MOPAN Suceava

Societatea comercială Ambro Suceava pune umărul în sprijinul poporului ucrainean grav afectat de război. Un prim transport de 1.200 de paturi din carton special concepuți de Ambro a fost trimis astăzi către Ucraina în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a viceguvernatorului regiunii Cernăuți, Artur Muntean și al managerului general al societății,  Paul-Henri Kohler. Până vineri urmează să mai fie trimiși încă 800 de paturi.

”Astăzi 16 martie la doar trei zile după discuția avută de domnul președinte Gheorghe Flutur cu reprezentanții Ambro aceștia s-au oferit să lanseze în producție un număr de 2.000 de paturi pentru refugiații dinUcraina. Astăzi sunt pregătite pentru a fi încărcate 1.200 de paturi urmând ca pe parcursul acestei săptămâni, vineri, să fie livrată și diferența de 800. Este un sprijin deosebit de important care a fost solicitat și de autoritățile ucrainene de la Cernăuți în momentul când s-a deschis hub-ul de la Salcea. Ei vorbeau atunci de o nevoie de 5.000 de paturi. Iată că în acest moment primele 1.200 de paturi sunt pregătite iar până la finalul săptămânii trimitem și diferența de 800. Este un exemplu de mobilizare a comunității, este o demonstrație despre cum toată lumea alături de autorități, de ONG-uri pot veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. Exemplul celor de la Ambro este continuat și de alte entități, de alte firme iar ajutoarele continuă să curgă către refugiați. Le mulțumim tuturor. Suntem pregătiți cu tot ce este nevoie, suntem în continuare pregătiți să ajutăm refugiații. Este poate momentul să reamintim că a început integrarea unora dintre refugiați. O parte din copii merg la școală, o parte care doresc să rămână aici încep deja integrarea oferindu-li-se un loc de muncă. Sunt semne bune privind colaborarea în sprijinul refugiaților și așteptăm semne și mai bune ceea ce pentru noi ar însemna să înceteze conflictul”, a declarat Barbă.

Primele 1.200 de paturi din carton de la Ambro Suceava au plecat către Ucraina. Niculai Barbă: ”Este un exemplu de mobilizare a comunității” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava